Sisällysluettelo

Laskettelu Saariselällä

Saariselällä lasketteleminen on mahdollista Ski Saariselän hiihtokeskuksessa, joka sijaitsee Kaunispään ja Iisakkipään tuntureilla ja se on Euroopan pohjoisin hiihtokeskus. Hiihtokeskuksessa on 17 rinnettä, joista valaistuja on seitsemän. Rinteitä on kaiken tasoisia erittäin helpoista vaikeaan. Hiihtohissejä on kuusi, joista yksi on tuolihissi. Saariselkä laskettelu on suosituin aktiviteetti turistien keskuudessa, eikä syyttä. Laskettelu Saariselällä on hauska tapa viettää mukava loma!

Vuokraa välineet paikan päältä

Saariselälle ei tarvitse lähteä omien lasketteluvarusteiden kanssa, sillä välineet on helppo ostaa tai vuokrata Ski Shopista. Se sijaitsee samassa rakennuksessa lipunmyynnin ja suksivuokraamon kanssa, joten voit hankkia kerralla sekä hissiliput että ostaa tai vuokrata välineet. Ski Shopissa on myynnissä kaikki huippumerkit ja se tarjoaa myös upean mahdollisuuden kokeilla suksia rinteessä ennen ostopäätöksen tekemistä. Hinnat välineille ovat myös kilpailukykyisiä, joten paljon laskeville tämä on hyvä tapa hankkia laadukkaat sukset testaamalla ne ensin itse.

Kaikille sopivia reittejä

Saariselällä on rinteitä kaiken tasoisille laskijoille. Ne ovat merkitty selkeästi eri väreillä ja numeroilla, joista vihreät rinteet ovat erittäin helppoja, siniset rinteet ovat helppoja, punaiset keskivaikeita ja mustat vaikeita. Pisin rinne Saariselällä on 2000 metriä ja alueella on myös freestyle-laskijoille sopiva freestyle park, joka on rinne 3.  Rinne 9 on puolestaan FIS-luokiteltu kilparinne, jolla voi kokeilla miten oma laskettelu sujuu kilparinnetasolla. Laskettelua vasta harjoitteleville sopivat rinteet 12, 13, 14 ja 15. 

Aktivoidu Saariselällä!