Sisällysluettelo

Golf Saariselällä

Golfin peluu Saariselällä kiinnostaa monia, mutta valitettavasti alueella ei ole tarjolla golfkenttiä. Saariselän tunturisessa maastossa ei ole golfiin sopivaa aluetta, joten lähimmäksi golfin tunnelmaa pääsee frisbeegolfin avulla. Saariselkä- golf tarkoittaakin monelle frisbeegolfia. Näissä molemmissa golf-lajeissa tavoitteena on suorittaa rata mahdollisimman vähäisillä lyönneillä tai heitoilla ja myös frisbeegolfradoille on luotu omat par-määränsä, joihin kaikkein tavoitteellisimmat pelaajat haluavat aina päästä tai jopa alittaa ne…

Saariselän ja Inarin alueelta löytyy runsaasti erilaisia frisbeegolfratoja. Niitä on alueella peräti kuusi ja ne kaikki sijaitsevat tunturimaastossa. Ratojen joukossa on myös A-luokan ratoja, joissa on mahdollista heittää frisbeetä kilpailuluokan tasolla. Frisbeegolf on kaikille sopiva laji ja sitä on mukava harrastaa isolla porukalla tai yksinkin. Lajin himoharrastajat voivat käydä läpi vaikka kaikki Saariselän frisbeegolfradat. Saariselän kattavien liikuntamahdollisuuksien vuoksi on mahdollista vaikkapa patikoida frisbeegolfradalle ja sieltä pois yhdistäen kaksi mukavaa aktiviteettiä yhteen päivään.

Golf Lapissa

Jos haluat pelata golfia Lapissa, hyviä vaihtoehtoja ovat Levin golfradat sekä Rovaniemen golfradat. Niillä voi pelata kesäkuussa ja heinäkuussa läpi yön, sillä valoa riittää tuolloin pelaamiseen, vaikka ympäri vuorokauden. Golfin pelaaminen Lapissa onkin eksoottinen elämys, joka varmasti jää mieleen ja tuo mahdollisuus kannattaa hyödyntää, jos pitää golfista. Lapissa golfia pelaavan ei kannata ihmetellä, jos radalle ilmestyy myös poroja ja Levillä onkin tehty omat erillissäännöt siihen, jos golfkentällä lepuuttelee porolauma. 

Aktivoidu Saariselällä!